Getrapte boor

Getrapte boor

Een getrapte of meerfasenboor maakt met één bewerking boringen in twee maten. Deze boor wordt gebruikt voor verzonken schroeven en inbusbouten. Ze zijn verkrijgbaar met cilindrische schacht en, op aanvraag, met Morseconus, eventueel met boorpunt of geleide stift. Ook zijn deze boren geschikt voor tapgaten. Ons aanbod getrapte boren is ruim en de kans is groot dat u hier de boor vindt die u nodig hebt. Zo niet, dan helpen we u graag bij het vinden van het juiste product of bestellen we dat voor u.

Op zoek naar een getrapte boor?

Maak een account aan en bekijk alle getrapte boren.

Maak een account aan Bekijk alle getrapte boren
trapboor

Getrapte boor van hoge kwaliteit

In een productieomgeving telt de kwaliteit van materiaal en de kennis om die kwaliteit te gebruiken. Als klant van Hagro Precisie BV vindt u beide in onze dienstverlening. De kwaliteit van onze producten is hoog, omdat we onze leveranciers kennen. De meeste producten komen van regionale (West-Europa) fabrikanten. Dat koppelen we aan de product- en proceskennis van onze medewerkers. Zij kennen onze producten en begrijpen uw proces. Ook met complexere productvragen weten zij raad en ze vinden (of bestellen) snel de juiste getrapte boor of ander product dat u nodig hebt om verder te kunnen.

Vragen over getrapte boren

Bent u al klant bij ons? Dan bestelt u snel en eenvoudig de juiste getrapte boor. Maar ook als u nog geen klant bent of de juiste boor nog niet gevonden hebt, helpen we u graag. Daarbij gebruiken we onze proceskennis om u zo snel mogelijk aan het juiste product te helpen. Hebt u een vraag over een getrapte boor of ander type boor? Bel ons op +31 486 462424 of vul ons contactformulier in. Dan helpen wij u snel verder. Wilt u alleen de prijs van een product weten of direct een getrapte boor bestellen? Meld u aan op onze website voor een klantaccount. U ziet dan alle prijzen en kunt direct bestellen.

Meer informatie nodig over getrapte boren?

Bel of mail ons voor meer informatie.

Bel ons: +31 486 462424 Mail ons