Levering

Naast kwaliteit is snelheid een vereiste. In ons uitgebreid en modern magazijn worden meer dan 15.000 artikelen op voorraad gehouden. Dagelijks worden uiterst accuraat vele orders verwerkt en pakketten verzonden om de volgende dag bij onze relaties te arriveren. Naast onze algemene voorwaarden hanteert Hagro Precisie B.V. de volgende voorwaarden voor levering:

Prijzen

Tenzij anders aangegeven zijn prijzen: netto per stuk, in euro, exclusief BTW.

Levertijd

Binnen 24 uur, mits voorraad Hagro. Tussentijdse verkoop voorbehouden.

Betaling

Netto bedrag, te voldoen binnen 30 dagen na factuurdatum.

Reclamaties

Kennisgeving uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen.

Verzendkosten

Verzendkosten worden bepaald naar het netto goederenbedrag per order, waarbij express- en rembourskosten aanvullend kunnen worden doorberekend. Sinds 1 januari 2020 kiest Hagro Precisie BV bewust voor een eenvoudige tariefstructuur, zonder staffels. Handig voor uw systeem!

Vanaf heden betaalt u €7,50 verzendkosten per levering en worden uw orders zelfs gratis verzonden boven €175,- aan goederen. Alle bedragen exclusief BTW.

Retournering

Voor een consument, d.w.z. een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf, geldt het Nederlandse retourrecht. Indien u als consument bestelt, daarbij gebruikmakende van een klant-account dat tevens op generlei wijze gebruikt wordt voor of aangevraagd is voor de uitoefening van een beroep of bedrijf, heeft u het recht om artikel(en) binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. Voor bedrijven geldt dit retourrecht niet, maar het is altijd mogelijk om een verzoek tot coulance in te dienen.

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Wijzigingen voorbehouden

Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. Hagro Precisie BV is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of afwijkingen van o.a. afbeeldingen en vermeldingen van prijzen, specificaties, maten en gewichten die worden weergegeven in onze website en/of webshop.