HUNI

Het Italiaanse bedrijf Huni is in 1961 opgericht door de familie Huni. Huni is voornamelijk groot geworden door de verkoop van werkkasten en werkbanken. Het Italiaanse bedrijf heeft een vernieuwingsbeleid waar ze zich continu door ontwikkelen, tot op de dag van vandaag. Zo blijven productieprocessen geoptimaliseerd, worden de fabrieken gemoderniseerd en is er aandacht voor het milieu. Zo zijn zij ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Sinds 1979 is Hagro Precisie officieel dealer van Huni.

Huni heeft met zijn producten, werkkasten en werkbanken, een groot marktaandeel binnen Europa. Met alle ontwikkelingen van Huni kunnen wij u altijd aan de meest geschikte oplossingen helpen, om optimaal aan te sluiten bij de behoefte van uw bedrijf. Zo zijn de werkbanken en kasten naar eigen wens te ontwerpen. Hierbij moet u denken aan verschillende kast grote, lade grote, lade indelingen en verschillende accessoires. Naast een ruime keuze aan maatvoeringen en opties kunt u de kast en lades in een gewenste RAL kleur laten spuiten (meerprijs, indien geen standaard RAL kleur). De standaard RAL kleuren zijn RAL 5012 (lichtblauw), RAL 6011 (resedagroen), RAL 7016 (antraciet) en RAL 7035 (licht grijs).

Persoonlijke samenstelling: Wij hebben een selectie werkbanken, ladekasten en NC gereedschapkarren voor u samengesteld. De actieladekast biedt, naar onze mening, een goede functionele basis voor een interessante actie prijs. Deze schuifladenkast heeft een hoogte van 1000 mm, voorzien van 8 lades en is verkrijgbaar in 4 kleuren, RAL 6011, RAL 7035, RAL5012/7035 en RAL7016. Liever uw eigen ladekast helemaal naar wens samenstellen? Dat kan in 5 stappen!

  • Stap 1: Kies uw gewenste kastbasis: De afmetingen van het grondvlak staan in eenheden (E) per hoofdstuk voor u ingedeeld.
  • Stap 2: Kies de gewenste kasthoogte. De keuzemogelijkheden variëren tussen 283-1625 mm, afhankelijk van het grondvlak in eenheden.
  • Stap 3: Kies uw lades: De lades zijn leverbaar in hoogtes van 50 mm tot 450 mm, om de benutbare hoogte van ieder kasthuis te kunnen vullen.
  • Stap 4: kies eventueel uw extra’s: Zo kunt u uw kast eventueel verrijdbaar maken, een afdekplaat met rubberen mat en/of duwgrepen toevoegen.
  • Stap 5: Kies uw gewenste indeling: Met het brede assortiment indelingsmateriaal kunt u uw lades indelen zoals u zelf wenst.

Voor meer informatie adviseren wij u onze Nederlandstalige brochure (hieronder) door te nemen. Deze publicatie biedt een mooi overzicht van alle mogelijkheden!

Huni brochure (NL)

Gehele catalogus

Huni catalogus (EN/DE)

Gehele catalogus

Schuifladenkasten

Schuifladenkasten

Machinekasten

Machinekasten

Computerkasten

Computerkasten

Werkbanken

Werkbanken

Indelingsmateriaal

Indelingsmateriaal

RAL kleurcodes

RAL kleurcodes