Over ons

Staan kwaliteit en efficiënt produceren centraal binnen uw bedrijf? Dan bent u bij Hagro Precisie BV aan het juiste adres! Hagro levert u een zeer uitgebreid assortiment precisie gereedschappen t.b.v. de (fijn-) metaalindustrie, vergezeld van een deskundig advies. Hagro bekleedt een vooraanstaande marktpositie met producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Wij leveren met name topmerken, die wij wereldwijd betrekken van gerenommeerde fabrikanten. Ons leveringsprogramma in het kort:

Verspanend gereedschap
verspanend gereedschap
Spannen & automatiseren
spangereedschap
Rolgereedschappen
rolgereedschap
Magazijninrichting & meten
magazijninrichting

Specialist in verspanen

Als specialist op het gebied van verspanen en spannen leveren wij u niet alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn, maar zorgen er tevens voor dat u deze optimaal kunt inzetten. Ons gemotiveerde en zeer deskundige team houdt zich dagelijks bezig met de (praktische) ondersteuning van onze relaties en adviseert de meest effectieve oplossingen voor nog meer rendement.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Uitsluitend hoogwaardige precisie gereedschappen
  • Altijd het juiste gereedschap
  • Afleveringen binnen 24 uur (van standaard artikelen)
  • Ruime ervaring en brede kennis
  • Deskundige en praktijkgerichte medewerkers
  • Advies, ondersteuning en scholing op maat

Advies

Laat ons weten welke doelen binnen uw productieproces heeft gesteld. Onze specialisten adviseren hoe deze doelen met onze rendement verhogende oplossingen zijn te behalen!

Verpakking

Alle producten worden met veel zorg verpakt. Op deze wijze proberen we mogelijke schade aan uw bestelling te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met uw bestelling tijdens de verzending dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van onze contactgegevens.

Nieuwsbrief

Per jaar sturen we verschillende nieuwsbrieven van commerciële aard. Mocht u hier niet van gediend zijn dan kunt u altijd in 'Mijn account' aangeven dat u hier geen behoefte aan heeft. Daarnaast kunnen wij u indien dit noodzakelijk is een niet-commercieel bericht sturen; dit kan zijn informatie met betrekking tot uw bestelling of andere zaken. We zullen dit tot een minimum beperken.

Uw partner in efficiënt produceren!

Hagro Precisie BV is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te 's Hertogenbosch. U kunt ons bereiken met behulp van de volgende gegevens:

Adresgegevens Contactgegevens Overige gegevens
Hagro Precisie BV
Industriepark 18
5374 CM Schaijk
Telefoonnummer:
+31 486 462424
E-mailadres:
hagro@hagro.nl
KvK: 16050829
BTW nr. NL 00.76.14.822.B01
BIC: RABO NL 2U

Overige vragen

Indien u nog vragen heeft over Hagro Precisie BV, dan horen we graag.

Maak gebruik van ons contactformulier
Bel ons op: +31 486 46 2424.
Of stuur een e-mail naar ons.

john