Historie

Hagro Precisie BV is al jarenlang een echt familiebedrijf. De firma is in 1969 opgericht door Harrie de Groot, vader van onze huidige directeur Ric de Groot en grootvader van bedrijfsopvolger Dirk de Groot. Vanaf het allereerste begin streeft Hagro naar langdurige relaties, gebouwd op wederzijds vertrouwen en begrip. Dat wil zeggen: wij zetten de klant nog echt voorop. Maar ook ons personeel behandelen we met respect. Gevolg: een geweldig team van trouwe medewerkers met lange dienstverbanden.

Wist u dat? De bedrijfsnaam van onze firma is ontstaan uit de naam van de oprichter: HArrie de GROot.

1969: Oprichting

In het achterhuis van de woonboerderij startten de heer en mevrouw de Groot met de vertegenwoordiging van het Fette programma.

1979: Nieuw magazijn

Om HUNI ladenkasten direct uit voorraad te kunnen leveren, was de bouw van een nieuwe hal op het Industriepark in 1979 een logische stap.

1985: Kantoorpand

In 1985 werd het huidige kantoorpand gebouwd, waar een enthousiast team van inmiddels 18 mensen zich dagelijks bezig houdt met de deskundige ondersteuning van onze relaties.

2008: Demo Center

Met de realisering van het Demo Center waar we de nieuwste gereedschappen tonen, brengen we onze relaties nog dichter bij onze mogelijkheden.

pand

Jarenlange ervaring

Door de ontwikkeling van nieuwe materialen, legeringen en bewerkingstechnieken zijn de eisen die aan precisie gereedschappen worden gesteld in de loop van de jaren enorm aangescherpt. Hagro heeft de ontwikkelingen in de (fijn-) metaalindustrie en aanverwante bedrijfstakken te allen tijde op de voet gevolgd en zo een enorme ervaring en kennis opgebouwd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op