Service

Jarenlange praktijk leert ons dat onze relaties, naast kwalitatief hoogstaande producten, behoefte hebben aan advies en ondersteuning. Door de enorme verscheidenheid aan materialen en bewerkingstechnieken is het vaak erg moeilijk de juiste keuze te maken. Wij streven ernaar u te allen tijde op de juiste manier te adviseren.

Service & Advies

lampje

Binnen onze organisatie hebben wij hieraan nadrukkelijk invulling gegeven met de afdeling “Service en Advies”. Opgebouwde kennis wordt verzameld en dagelijks aangevuld met praktische ervaringen, welke onze technisch adviseurs bij u en samen met u opdoen. Met hun technische achtergrond en de permanente scholingen vanuit onze fabrikanten, hebben onze adviseurs op al uw vragen een deskundig antwoord.

Demo Center

Met ons ultramodern Demo Center krijgt "Advies" van Hagro nog meer gestalte en kunnen wij op elk gewenst moment, zeer gericht individueel of in groepsverband, in de praktijk laten zien wat wij kunnen. Omdat wij beschikken over alle faciliteiten en de praktijk voorhanden is, zijn de scholingsmogelijkheden onbeperkt.

Bewerkingscentrum

bewerkingscentrum

Demonstraties

demonstratie

Scholingen

scholingsmogelijkheden

Laat ons weten welke doelen u zichzelf binnen uw productieproces stelt, onze specialisten adviseren u hoe u deze doelen met de inzet van het juiste gereedschap kunt behalen !

U kunt een beroep doen op onze technici van de binnendienst of een afspraak maken met onze technische adviseur van de buitendienst om op korte termijn uw bedrijf te bezoeken. U kunt ons bereiken via telefoon +31 486 462424 of via hagro@hagro.nl