Voor een professionele productielijn voldoet alleen het beste precisie gereedschap. Bij Hagro Precisie B.V. vindt u onder meer verspanend gereedschap en spangereedschap voor nauwkeurig én intensief productiewerk in een professionele werkomgeving. Wij nemen de tijd om u aan het beste product te helpen tijdens uw productvraag. Daarbij luisteren we graag naar uw wensen en het beoogde doel van het gereedschap.

Het beste precisie gereedschap

Juist bij precisie gereedschap is de kwaliteit erg belangrijk. Kwaliteit is dan ook een absolute randvoorwaarde om de benodigde nauwkeurigheid waar te kunnen maken. Ook staan tappen, boren en frezen bloot aan hoge warmte en wrijving. Wanneer gereedschap van mindere kwaliteit is, merkt u dat direct aan de standtijd. Bij Hagro Precisie B.V. besteden we daarom veel zorg aan de samenstelling van ons aanbod. Dat doen we in combinatie met onze fabrikanten. Deze zijn veelal gevestigd in West-Europa en werken al jaren goed met ons samen. Dat vertaalt zich in een aanbod van nauwkeurig gereedschap van absolute topkwaliteit.

Op zoek naar precisie gereedschap?

Maak een account aan en bekijk alle gereedschap.

trapboor

Vragen of advies over precisie gereedschap?

Om de hoge prestaties te kunnen leveren die wij met ons hoogwaardige precisie gereedschap in het vooruitzicht stellen, dient u ook over het juiste gereedschap te beschikken. Dat ligt in de meeste gevallen voor de hand – u kent uw proces en behoeften tenslotte het beste. In sommige gevallen leidt dit echter tot vragen of twijfel. In zo'n geval denken onze deskundige medewerkers graag met u mee. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

trapboor

Wij hebben alle tijd voor u

Wilt u meer weten over ons precisie gereedschap? Wij nemen graag de tijd voor u. Belt u ons gerust op +31 486 462424 of vul ons contactformulier in, indien de vraag wat minder acuut is. Als u een bestelling wil plaatsen, heeft u een klantaccount nodig. Deze heeft u ook nodig om onze prijzen te zien. Maak hier een gratis klantaccount aan.

Meer informatie nodig over precisie gereedschap?

Bel of mail ons voor meer informatie.