Nauwkeurig zagen in metaal en harde materialen doet u met een hoogwaardige zaagfrees van Hagro Precisie B.V. Hier heeft u volop keuze in snijkanten, maten en materialen. U kiest uit gecoat en ongecoat, diverse normen en VHM- en HSS-zaagfrezen. Elke frees die u bestelt, is van de hoogste kwaliteit en draagt bij aan hogere productiviteit van uw productielijn.

Kies een efficiënte zaagfrees

Hoewel u ons uitgebreide aanbod frezen en ander slijp- en boorgereedschap hopelijk waardeert, hopen we u ook niet té vaak te zien. Dat betekent namelijk dat onze onderdelen hun beloofde kwaliteit waarmaken en u daardoor niet wordt geplaagd door al te regelmatige vervangingen. Bij een zaagfrees maakt de kwaliteit en daarmee de standtijd alle verschil. Wij spannen ons in om alleen de beste onderdelen aan te bieden in onze webshop, in nauwe afstemming met onze zorgvuldig geselecteerde fabrikanten.

Op zoek naar een zaagfrees?

Maak een account aan en bekijk alle zaagfrezen.

zaagfrees

Het beste advies over uw zaagfrees

Veel van onze klanten weten precies welke frees ze nodig hebben, inclusief alle specificaties. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de vervanging van een frees waarmee u zeer tevreden bent. Wanneer een eerder onderdeel niet zo goed heeft gefunctioneerd óf wanneer u een nieuwe opstelling inricht, bent u wellicht meer zoekende. Wij helpen u in zo'n geval graag met een productadvies. Dat betekent dat we uw situatie grondig opnemen en op basis daarvan enkele zaagfrezen aanbevelen. Wel zo makkelijk en zeker zo snel.

zaagfrees

Stel ons uw vragen

Wilt u iets weten over een van onze frezen of over een van de andere producten van Hagro Precisie B.V.? Elke vraag over onze producten en de toepassing daarvan beantwoorden we graag. U kunt uw vragen aan ons richten via het contactformulier en u kunt ons bellen op ++31 486 462424. Om te bestellen, heeft u een klantaccount nodig. Hiermee kunt u onze prijzen inzien en direct zaagfrezen bestellen.

Meer informatie nodig over zaagfrezen?

Bel of mail ons voor meer informatie.