Levering

Naast kwaliteit is snelheid een vereiste. In ons uitgebreid en modern magazijn worden meer dan 15.000 artikelen op voorraad gehouden. Dagelijks worden uiterst accuraat vele orders verwerkt en pakketten verzonden om de volgende dag bij onze relaties te arriveren. Naast onze algemene voorwaarden hanteert Hagro Precisie B.V. de volgende voorwaarden voor levering:

Prijzen

Tenzij anders aangegeven zijn de prijzen: netto per stuk, in euro, exclusief BTW.

Levertijd

Voorraad Hagro, tussentijdse verkoop voorbehouden.

Betaling

Netto, binnen 30 dagen na factuurdatum.

Reclames

Binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen.

Verzendkosten

Order met een netto goederenbedrag:
Goederenbedrag Verzendkosten
vanaf tot
 € 0,- € 50,- € 7,00
€ 50,- € 125,- € 6,00
€ 125,- € 250,- € 4,00
€ 250,-   Gratis
Expresse- en rembourskosten worden doorberekend.

Retournering

Retourzendingen worden ongefrankeerd niet door ons geaccepteerd.

Voor een consument, d.w.z. een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf, geldt het Nederlandse retourrecht. Indien u als consument bestelt, daarbij gebruikmakende van een klant-account dat tevens op generlei wijze gebruikt wordt voor of aangevraagd is voor de uitoefening van een beroep of bedrijf, heeft u het recht om artikel(en) binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren.

Wijzigingen

Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. Hagro Precisie B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele fouten en afwijkingen van afbeeldingen en vermeldingen van prijzen, specificaties, maten en gewichten die worden weergegeven op de webshop.