Historie

Hagro Precisie is in 1969 opgericht door Harrie de Groot, vader van onze huidige directeur Ric de Groot. In het achterhuis van de woonboerderij starten de heer en mevrouw de Groot met de vertegenwoordiging van het Fette programma. Om HUNI ladenkasten direct uit voorraad te kunnen leveren, was de bouw van een nieuwe hal op het Industriepark in 1979 een logische stap.

Door de ontwikkeling van nieuwe materialen, legeringen en bewerkingstechnieken zijn de eisen die aan precisie gereedschappen worden gesteld in de loop van de jaren enorm aangescherpt. Hagro heeft de ontwikkelingen in de (fijn-) metaalindustrie en aanverwante bedrijfstakken te allen tijde op de voet gevolgd en zo een enorme ervaring en kennis opgebouwd .

In 1985 werd het huidige kantoorpand gebouwd, waar een enthousiast team van inmiddels 18 mensen zich dagelijks bezig houdt met de deskundige ondersteuning van onze relaties.

Met de realisering van het Demo Center waar we de nieuwste gereedschappen tonen, brengen we onze relaties nog dichter bij onze mogelijkheden.