Kies voor de meest hoogwaardige taphouder

Voor het nauwkeurig tappen van schroefdraad gebruikt u de meest hoogwaardige taphouders. Deze passen bij een efficiënt proces, waarbij houders en andere onderdelen snel worden vervangen en de stilstand van machines hierom minimaal is. Bij Hagro Precisie B.V. vindt u taphouders met volledige lengtecompensatie, geschikt voor gebruik met zowel conventionele als NC aangestuurde machines.

Op zoek naar een taphouder?

Maak een account aan en bekijk alle taphouders.

Maak een account aan Bekijk alle taphouders

Robuuste taphouders

Bij het tappen van schroefdraad is sprake van enorm veel warmte en weerstand, wat altijd voor hoge slijtage zorgt. Dat betekent niet dat een lage standtijd een gegeven is. Deze hangt in hoge mate af van de kwaliteit van het onderdeel. Daarom zorgen wij bij Hagro Precisie B.V. voor taphouders van de beste kwaliteit, veelal geproduceerd in Europa door fabrikanten die we goed kennen. Een hoge standtijd is cruciaal om kosteneffectief te kunnen werken en daarin denken we graag met u mee.

SCK

Het beste advies over taphouders

Omdat tappen een complex proces is, kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft voordat u bij ons een houder bestelt. Goed tappen is een kwestie van de juiste tap, houder, machine en het component waarin wordt getapt. Als deze optimaal zijn, is de standtijd het hoogst – en daarmee het rendement. Daarom denken we graag met u mee. Laat ons weten wat u doet én met welke machine. Zo kunnen wij u een gerichte productaanbeveling doen. Daardoor heeft u de zekerheid dat de houder die u bestelt, rendeert zoals u wenst.

Stel ons uw vragen

Heeft u – voordat u bestelt – nog een vraag over onze tappen en houders? Wij helpen u graag verder. U kunt uw vraag stellen via ons contactformulier of direct door te bellen met +31 486 462424. Wilt u wél direct bestellen? Maak dan een klantaccount aan.

Meer informatie nodig over taphouders?

Bel of mail ons voor meer informatie.

Bel ons: +31 486 462424 Mail ons