Centerboren

( / 84 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

Zeer nauwkeurig boren met een centerboor: Voor zeer nauwkeurige boringen is een centerboor het meest geschikt. Dit type boor maakt eerst een kleine opening in het te doorboren metaal, waardoor de boor gedurende de rest van het boorproces beter wordt geleid. De boring wordt hiermee nauwkeuriger en netter. Bij Hagro Precisie B.V. vindt u HSS-snelstalen of volhardmetalen centerboren van het merk Stock, met onder meer een tophoek van 60°, radius of kogelkraag. Dit type boor kan met de boorpunt in één beweging een centerhoek aanbrengen voor een draaibank, maar is ook met een freesmachine te gebruiken.

Hoogwaardige centerboor: Kwaliteit en precisie doen er toe bij industriële productieprocessen. De kwaliteit van de machines en de onderdelen daarvan bepalen de kwaliteit van uw producten. Maar meer dan dat: de kwaliteit van de machines en onderdelen bepaalt ook hoe effectief uw productielijn is en hoe lang deze onafgebroken kan functioneren, zonder storingen of defecten. Als u bij Hagro Precisie B.V. een centerboor bestelt, kunt u van de kwaliteit op aan. Wij onderhouden nauwe banden met lokale producenten van onderdelen van topkwaliteit. Zo vindt uw productieproces doorgang, met slechts minimale verstoring.

Vragen en advies over centerboren: Wilt u snel de juiste centerboor voor uw machine? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om het juiste product voor u te vinden. Daarbij zetten ze niet alleen hun productkennis voor u in, maar ook hun begrip voor productieprocessen en kennis van machines. Zo heeft u snel de juiste centerboor gevonden – met de zekerheid dat het werkt. Wilt u een centerboor bestellen, maar heeft u nog vragen over het product of andere producten? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op +31 486 462424. Ook kunt u zich registreren met een klantaccount. Dat is gratis en stelt u in staat om direct onze prijzen in te zien en bestellingen te doen.