HSS BOREN = Snelstaal

( / 3135 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

HSS boren verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Vind hier een ruim aanbod van hoogwaardige HSS boren van het merk Stock. Deze boren zijn gemaakt van HSS-snelstaal en geschikt voor gebruik in hand- of kolomboormachine, maar ook op CNC-freesmachines en -draaibanken. Ook zijn ze kort en lang en zowel gecoat als ongecoat verkrijgbaar. Kies uit ons ruime aanbod een geschikte HSS boor voor uw proces.

Hoogwaardige HSS boren

Industriële boorprocessen gaan gepaard met hoge weerstand en wrijvingshitte. Dat maakt dat de kwaliteit – en daarmee de standtijd – van een boor of ander onderdeel bepalend voor hoe kostenefficiënt u kunt werken. Als uw proces vaak stil ligt door vervanging van boren, drukt dat de productie. Elke HSS boor van Hagro Precisie B.V. is van de hoogste kwaliteit en om die reden welbewust aan ons aanbod toegevoegd. Onze producten zijn veelal afkomstig van Europese bodem, van leveranciers die we goed kennen.

Kies de juiste HSS boor

Uit ons ruime aanbod HSS boren is de juiste keuze wellicht niet direct gemaakt. Indien gewenst denken we graag met u mee. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd voor u en benutten daarbij niet alleen hun kennis van ons assortiment, maar ook hun kennis van de praktische toepassing van onze producten. Die combinatie maakt dat we u zeer gericht boren kunnen aanbevelen, mocht u die behoefte hebben.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze boren voordat u een bestelling plaatst? Wij beantwoorden graag uw vragen. Daarbij staan wij u persoonlijk te woord via +31 486 462424. Ook kunt u uw vragen aan ons richten via ons contactformulier. Om daadwerkelijk een bestelling te kunnen doen, heeft u een klantaccount nodig. Hier kunt u een account aanmaken.