DRAAIEN

Subcategorieën

( / 6532 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

Hagro Precisie B.V. levert diverse soorten draaigereedschap, waaronder ISO beitels en wisselplaten voor het draaien op conventionele en CNC gestuurde draaibanken. Dit gereedschap is verkrijgbaar in alle soorten en maten voor inwendig of uitwendig gebruik (beitel), bij positief of negatief spannen, met diverse vormen en snijstofkwaliteiten per bewerking of materiaal (wisselplaat) en gereedschap voor universeel gebruik. Neem rustig de tijd om ons aanbod precisiegereedschap te bestuderen, of bestel direct het gereedschap dat u nodig heeft.

Draaigereedschap van topkwaliteit

Tijd is geld en uw productielijn moet door, met zo min mogelijk onderbrekingen. Het hoogwaardige draaigereedschap van Hagro Precisie B.V. helpt u bij die missie. Via een netwerk van leveranciers en fabrikanten die wij veelal goed kennen, bieden wij enkel het beste precisiegereedschap aan voor hoogwaardige en continue metaalbewerking. Dat scheelt slijtage, vervangingen en uiteindelijk stilstand van uw productielijn.

Meer weten over draaigereedschap?

De kans is groot dat u in het ruime aanbod (draai)gereedschap van Hagro Precisie B.V. de producten vindt die u nodig hebt. Maar wellicht twijfelt u nog. Indien u meer wilt weten over een bepaald product of andere vragen hebt, dan helpen onze deskundige medewerkers u graag verder. Onze klantenservice wordt bemand door vakmensen die niet alleen ons aanbod goed kennen, maar ook gedegen kennis hebben van industriële productieprocessen. Zij begrijpen de uitdagingen waar u voor staat en kunnen dan ook goed met u meedenken. Ons doel is een zo snel mogelijke oplossing van uw probleem, zodat eventueel tijdverlies tot een minimum wordt beperkt. Heeft u vragen over ons draaigereedschap of over andere producten? Wij beantwoorden ze graag, zowel telefonisch als schriftelijk. Stel uw vraag aan ons via +31 486 462424 of vul ons contactformulier in. Wilt u prijzen inzien of direct bestellen? Maak daarvoor een klantaccount aan.