DRAADSNIJDEN

Subcategorieën

( / 1003 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

Alles voor inwendig en uitwendig draadsnijden

Hagro levert alles voor inwendig en uitwendig draadsnijden. Zo kunt u bij ons terecht voor schroefdraad verspanen op de draaibank, waaronder draadsnijplaten, draadsnijbeitels en onderlegplaten. De draadsnijwisselplaten zijn verkrijgbaar in diverse spoedmaten voor de draadsoorten, zoals metrisch M of fijn MF, Trapezium (TR), BSP/GAS, Whitworth (BSW), NPT, NPTF en UN (UNC en UNF). Afhankelijk van de draad een flankenhoek van 55 of 60 graden, in volprofiel of deelprofiel. Links of rechts inzetbaar in diverse plaatgroottes.

Draadsnijden met materiaal van topkwaliteit

Nauwkeurig productiewerk vraagt om kwaliteit en kennis. Hagro Precisie B.V. heeft beide in huis en koppelt dat aan een goede klantenservice. Wij begrijpen dat een productieproces een 24-uursbusiness is, waarbij de vervanging van onderdelen tot een minimum beperkt dient te worden. Met onze kwaliteitsproducten voor draadsnijden draagt u de grootst mogelijke zorg voor uw machines en productieproces. De meeste van onze producten komen van bekende fabrikanten uit West-Europa. Van bekende leveranciers waarvan we de kwaliteit kennen.

Advies over draadsnijden

Wanneer u ons aanbod aan precisieproducten voor draadsnijden bekijkt, is de kans groot dat u precies weet wat u nodig heeft. Ook als dat niet het geval is, helpen we u graag. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee en vinden het juiste product bij uw vraag. Van draadsnijplaten tot draadsnijbeitels, ze kennen het assortiment maar vooral ook de toepassing in de praktijk. Zo weet u zeker dat u niet alleen een kwalitatief uitstekend product bestelt, maar ook het product dat u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over een van onze producten voor draadsnijden, of wellicht over een ander product? U kunt ons vragen stellen door ons contactformulier in te vullen of te bellen op +31 486 462424. Wilt u de prijs van een product weten of direct bestellen? Ook hiervoor kunt u ons bellen.