DRAADFREZEN

Subcategorieën

( / 1378 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

Altijd de juiste soort draadfrees

Het gebruik van een draadfrees is een manier om schroefdraad aan te brengen. Daarin is het een alternatief voor schroefdraad draaien. Bij bepaalde stugge materialen of in dunne, breekbare componenten verdient het aanbrengen van schroefdraad met een draadfrees in principe de voorkeur. Omdat u met deze frees schroefdraad aanbrengt voor een ander onderdeel, is de juiste maatvoering van groot belang. Bij Hagro Precisie B.V. vindt u diverse soorten draadfrezen.

De beste schroefdraadfrezen

Schroefdraadfrezen is nauwkeurig werk dat, zeker in stugge materialen, veel weerstandhitte oplevert. Dan is de kwaliteit van het gebruikte materiaal extra belangrijk. Hagro Precisie B.V. verkoopt enkel frezen en onderdelen van de hoogste kwaliteit, van fabrikanten die veelal in West-Europa zijn gevestigd. We zien scherp toe op de kwaliteit, omdat u daarmee het best bent geholpen. Een draadfrees die minder snel slijt, betekent ook minder stilstand door onderhoud en vervanging. We weten van onze klanten dat dit cruciaal is en denken graag met u mee.

Vragen over een draadfrees?

Wij zijn er trots op dat ons aanbod precisieproducten en -onderdelen zo omvangrijk is als het is. In sommige gevallen kan dat twijfel opleveren over het juiste product. Daarom helpen we u graag met het vinden daarvan. Wanneer u een draadfrees zoekt, maar de juiste nog niet gevonden heeft, maken we daar graag werk van. Niet alleen vinden we schroefdraadfrezen en andere onderdelen voor u, maar wanneer ze onverhoopt niet voorradig zijn, bestellen we ze direct. Heeft u een vraag over draadfrezen, een ander type frees of andere producten? U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen. Stel uw vraag via ons online contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Dat kan via +31 486 462424. Voor het bestellen van producten en het inzien van prijzen heeft u een klantaccount nodig. Deze kunt u hier aanmaken.