HSS-E/PM FREZEN

( / 3303 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

HSS frezen voor alle omstandigheden

Industriële HSS frezen moeten tegen extreme omstandigheden kunnen. Bij Hagro Precisie B.V. vindt u dergelijke frezen volop. Onze snelstalen frezen met kobalt, vervaardigd uit stabiel en homogeen HSS-E materiaal, zijn standaard slijtvast. U vindt ze met diverse tandvormen, bij ruwfrezen en zowel gecoat als ongecoat. Afhankelijk van het te verspanen materiaal bieden wij ook verschillende spiralen aan. Ook kopsnijdend, dus boren met frees is mogelijk.

Hoogwaardige HSS frezen

Bij professionele freeswerkzaamheden is de kwaliteit van de frees van het allergrootste belang. De kwaliteit van de frees bepaalt hoe lang een proces onafgebroken doorgang kan vinden en daarmee het rendement van uw hele operatie. Een bestendige, hardmetalen frees van goede kwaliteit beperkt de tijd waarin uw proces stil ligt. Daarom zorgen wij dat al onze HSS frezen en andere producten enkel van de hoogste kwaliteit zijn. In de meeste gevallen kennen wij onze leveranciers goed – net als de kwaliteit van hun producten.

Meer weten over HSS frezen

Kunt u de juiste frees niet vinden of heeft u een vraag over een van onze producten? Bij Hagro Precisie B.V. werken vakmensen die niet alleen ons assortiment kennen, maar ook uw processen begrijpen en in de meeste gevallen snel de juiste producten voor u gevonden hebben – of dat nu HSS frezen óf andere soorten frezen zijn. Dankzij onze snelle en goede hulp kunt u snel weer aan de slag. Zoekt u HSS frezen maar heeft u nog een vraag over één of meerdere producten? Laat het ons weten, want wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen op +31 486 462424 of via ons contactformulier. Ook kunt u bij ons een klantaccount aanmaken. U kunt dan al onze prijzen inzien en direct frezen en andere producten bestellen.