VHM FREZEN

( / 6156 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

Meer dan 2500 soorten VHM frezen

Bij Hagro Precisie B.V. vindt u meer dan 2500 soorten VHM frezen op voorraad, waaronder van LMT en SCT. Gecoat, ongecoat en met weldon of cilindrische schacht verkrijgbaar. Ook in lengte en hardheid is er veel variatie. Deze frezen van metaal zijn bijzonder geschikt voor normale en harde bewerking van aluminium en kunststof. Wij beschikken over onder meer de volgende VHM frezen: VHM ruwfrezen, VHM afschuinfrezen, VHM driesnijders, VHM eensnijders, VHM kwartholfrezen, VHM meersnijders, VHM radiusfrezen, VHM semi-ruwfrezen, VHM tweesnijders en VHM vingerfrezen. Met name ons aanbod VHM frezen van SCT, Fette en Belin is zeer compleet en vrijwel volledig uit voorraad leverbaar. Ook leverbaar zijn VHM trochoïdaalfrezen van SCT.

Deskundig in volhardmetaal frezen

Bij Hagro Precisie B.V. kennen we ons assortiment, maar we kennen ook onze klanten en de processen waar zij mee te maken hebben, en we begrijpen wat frezen met metaal inhoudt. Dat betekent dat wij overweg kunnen met (product)vragen met een technische achtergrond. Wij zijn geen loket waar u VHM frezen bestelt, maar een volwaardige specialist met volop productkennis en betrokken medewerkers die klaarstaan om u te helpen.

Snelle levering VHM frezen

Van ons ruime aanbod frezen van metaal is een indrukwekkend aantal direct uit voorraad leverbaar. Daarmee bespaart u kostbare tijd. Nog meer tijd bespaart u doordat wij er zorg aan besteden dat u altijd het juiste product bestelt. Met metaal frezen van topkwaliteit draait uw proces weer snel op volle toeren. Bent u op zoek naar metaal frezen maar bent u er niet zeker van welke u nodig hebt? Stel uw vraag aan onze medewerkers via het contactformulier of bel ons op +31 486 462424. Wilt u de prijs van een VHM frees weten? Maak direct een klantaccount aan. U kunt dan ook producten bestellen.