NPT

( / 78 )

Van hoog naar laag sorteren

8 16 32

per pagina

8 16 32

per pagina

NPT tappen voor universeel gebruik

NPT (National Pipe Thread Taper) is een Amerikaanse draadsoort, waarvan de maat in inches wordt uitgedrukt. NPT heeft een flankenhoek van zestig graden. Doordat deze draad conisch (kegelvorm) is, trekt deze zich bij het aandraaien vast tegen de flanken. Hierdoor ontstaat een dichte koppeling voor vloeistof en gas, bijvoorbeeld in een pijp. De tappen zijn gecoat of ongecoat, kort of lang en met een verschillend aantal gangen per inch (TPI/gg) verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor blinde gaten of universeel gebruik.

De beste NPT tappen

Met uw proces levert u betrouwbaar en nauwkeurig werk af. Zeker wanneer u met water- en gasdichte tappen werkt. Daarbij passen NPT onderdelen die de kwaliteit waarmaken die u wenst te produceren. Bij Hagro Precisie B.V. maken we die kwaliteit waar door alleen de beste onderdelen aan te bieden. We werken met bekende leveranciers, veelal uit West-Europa. Zo bestelt u bij ons alleen het beste en dat komt uw product alleen maar ten goede.

Advies op maat over tappen en meer

Twijfelt u over het soort draad dat u nodig heeft? Of stelt u vraagtekens bij de maatvoering daarvan? Wij geven graag advies over onze producten en beantwoorden uw vragen. Daarbij beschikken we niet alleen over gedegen kennis van onze eigen producten, maar ook van industriële productieprocessen. We weten welke onderdelen daaraan te pas komen. Ook aan een algemene hulp- of productvraag weten wij het juiste product te koppelen, waardoor uw proces weer snel op volle toeren draait, voorzien van de juiste onderdelen.

Wij staan altijd voor u klaar

Wilt u meer weten over onze NPT tappen of een ander product van Hagro Precisie B.V.? Stel uw vraag direct via ons contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar op +31 486 462424. Meld u zich ook direct voor een gratis klantaccount. U kunt dan van al onze producten de prijs inzien en direct bestellen.