DTS levert ultrahard gereedschap

Diamond Tooling Systems GmbH ofwel DTS levert verspanende gereedschappen op basis van ultraharde materialen, zoals PKD polykristallijne diamant, CVD-D dikfilmdiamant, UltraDiamond (zonder bindmiddel) en CBN kubisch boornitride.

DTS logo

DTS wisselplaten PKD

monoblock

DTS wisselplaten CBN

ruimkop

DTS boorbeitels

snijring

DTS schachtfrezen

ruimring

DTS freessystemen

special

DTS groefsteken

comper

DTS boren en ruimers CBN

pendelaar

DTS produktoverzicht

techniek

Meer over DTS

DTS is gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van precisiegereedschappen die met ultraharde snijmaterialen zoals PKD (polykristallijne diamant), CVD-D (CVD dikfilmdiamant), UltraDiamond (vrij van bindmiddel) en CBN (kubisch boornitride) zijn uitgerust. Om ultraharde snijmaterialen zoals PCD, CVD-D, UltraDiamond en CBN met precisiegereedschappen winstgevend te kunnen verwerken, besefte DTS al vroeg dat men zich moest doorontwikkelen, van slijpen als gangbare productietechnologie naar nieuwe technologieën zoals laser-ablatie. Sindsdien bevestigen klanten dat DTS toonaangevend is op het gebied van gelaserde gereedschappen voor het verspanen van metaal. Hun ultraharde hoogwaardige snijmaterialen spelen hierbij een sleutelrol. Als toonaangevende fabrikant van gereedschappen met gelaserde snijkanten biedt men bewerkingsoplossingen op het gebied van draaien, frezen, groefsteken, boren, ruimen en gereedschaphouders.

Precisiegereedschappen uitgerust met ultraharde snijmaterialen zijn producten die veel uitleg vergen. Kostengunstig gebruik van dergelijk snijmateriaal is enkel gegarandeerd als het bewerkingsproces en het snijmateriaal vakkundig op elkaar zijn afgestemd. Dit is precies waar DTS ofwel Diamond Tooling Systems GmbH zich aandient. Precisiegereedschappen uitgerust met ultraharde snijmaterialen zijn namelijk hun kerncompetentie. Deze hightech gereedschappen moeten nauwkeurig worden afgestemd met toepassingsdeskundigen in het productieproces. Uw gereedschap en processen worden door onze ervaren applicatietechnici deskundig geanalyseerd, waarna we een doordachte optimalisatiestap kunnen voorstellen. Dit is de enige manier om het optimale potentieel van deze extreem harde snijmaterialen te benutten. Met ruime praktijkervaring in de maakindustrie zien wij hier onze kracht! Onze ervaren verspaningsdeskundigen staan u bij met advies tijdens uw productieproces. Deze nauwe samenwerking en wederzijds vertrouwen vormen de basis van ons succes.